lauantai 9. heinäkuuta 2016

Meidän kesä!

Viimeisimmästä kirjoituksesta onkin vierähtänyt jo useampi viikko. Viikko sitten juhlittiin Parikkalassa siskon hääjuhlia, ja siinä onkin osasyy, miksi en ole kerennyt kirjoittelemaan tänne blogin puolelle. Nemolle kuuluu kuitenkin oikein hyvää. Se sai nyt häiden takia viettää vähän kesälomaa, ja toipua ruunauksesta, sillä nyt meillä alkaa loppukesän rutistus! Itselläni aikaa menee jonkin verran maanantaina alkavaan kahden viikon kesätyöhön, sekä tietysti autokouluun ja ylioppilaskirjoituksiin valmistautumiseen. 



Kahden viikon päästä suuntaamme Nemon kanssa Lahteen Vuonohevosten mestaruuksien mätsäreihin. Ne eivät oikeastaan vielä jännitä, sillä Nemo on käyttäytynyt nyt todella fiksusti ruunauksen jälkeen, ja nämä on niin pienet näyttelyt verrattuna elokuun kansallisiin! Heinäkuun viimeisenä viikonloppuna suunnataan Nemon ja isän kanssa lauantaista sunnuntaihin kestävälle Mervi Pakolan maastakäsittelykurssille. Odotan kurssia älyttömän paljon. Uskon kahdessa päivässä saavani paljon oppia käyttäytymisestä ja johtajuudesta, ja käytännön harjotukset Nessun kanssa ovat varmasti hyödyllisiä ja helpottavat meidän yhdessäoloa.



Nyt jälkeenpäin on helppo sanoa: ruunaus ei kaduta yhtään. Nemo on aivan erilainen käsitellä. Vieläkin energisenä päivänä siinä on vauhtia, mutta kaikki höyryäminen ja pystyynhyppiminen jäi leikkaussaliin. Postauksen kuvat on jo juhannukselta, mutta julkaisen ne nyt, kun tuoreampia kuvia ei ole otettu. Tänään käytiin juoksuttamassa Nemo, ja alettiin tekemään näyttelytreeniä. Nemo toimii siinä älyttömän hyvin, kunhan muistaa keskittyä. 



Mitattiin Nemo muutama viikko sitten, ja säkäkorkeus oli 136cm. Tuntuu, että se on jo nyt laitumella ollessaan kasvanut taas paljon lisää! Olen aivan älyttömän ylpeä Nemon kasvusta. Se kun vielä vuosi sitten oli vain 120cm, joten normaalin laskelmataulukon mukaan siitä ei olisi pitänyt tulla edes 'näin korkeaa'. Eläinlääkärin kanssa puhuttiin Nemon kasvusta, ja siitä saattaa tulla lähes 150cm, sillä todennäköisesti kasvaa vähän normaalia pidempään varsa-ajan takia. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti