perjantai 10. kesäkuuta 2016

Valmistautumista ruunaukseen!

Viime lauantaina alkoi kesäloma kevätjuhlan saattelemana. Samana päivänä juhlittiin Nemon synttäreitä. Aika on mennyt ihan todella nopeasti. Vastahan me käytiin katsomassa Nemoa ensimmäisen kerran, ja ratsutus ja muu oli vielä hamassa tulevaisuudessa. Ensi keväänä on jo aikomus totuttaa Nemo selässä olevaan painoon, mikäli se jatkaa kehittymistä samaan tahtiin! 


Tällä viikolla ollaan liikutettu Nemoa pari kertaa. Molemmilla kerroilla ollaan juoksutettu ensin Nemosta pahimmat virrat pois, jotta se malttaisi keskittyä paremmin maastakäsittelyyn. Ollaan jo pienessä mittakaavassa aloitettu harjoitteleminen kesän näyttelyihin, ja homma sujuukin Nemolla tosi hyvin. Viime kesänähän mentiin parin päivän varoitusajalla Teivoon, ja Nemo hoiti homman mallikkaasti niin kuin vanha konkari!Keskiviikkona kävi myös kengittäjä, joka vuoli Nemon kaviot. Vuoleminen meni paremmin kuin viime kerralla, ja pikkuhiljaa Nemo oppii kestämään paikallaan. Sillä on ollut vähän sitä tapaa, että kun ei enää huvita, niin hypätään pystyyn. Uskon, toivon ja luotan, että paljon orimaisia tapoja jää tiistaina Viikin leikkaussaliin!


Juoksutettiin Nemo tänään, joten nyt se saa vain hölläillä ja nauttia ruohosta ennen raskasta reissua. Sunnuntaina pakkaillaan, ja laitetaan koppi valmiiksi, kun maanantaina meillä on aikainen herätys ja lähtö. Vaikka laser-ruunaus on todella turvallinen ja lähes riskitön, niin silti takaraivossa on pieni pelko "mitä jos..". Siksi kysynkin teiltä: onko teillä kokemuksia laser- tai normaaliruunauksesta, ja miten toipuminen lähti käyntiin? Tuliko minkäänlaisia jälkioireita tai komplikaatiota, vai menikö kaikki niin kuin piti? Peukut pystyssä, että kaikki menee hyvin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti