perjantai 30. joulukuuta 2016

301216

Taas bloggailun parissa! Syksy ja talvi on ollut niin vauhdikkaita kaikin puolin, että blogi on jäänyt tauolle. Nyt on kuitenkin taas motivaatiota kirjoitella teille ja päivitellä monipuolisemmin kuulumisia tänne blogin puolelle. Kuviakin on tullut otettua enemmän, joten senkin puolesta kivempi kirjoitella. 


Meidän syksy oli tosiaan melkoisen vauhdikas. Koulupuolella mulla oli psykologian ja matikan kirjoitukset, jotka molemmat meni hyvin ja tulokset olivat toivottuja ja odotettuja. Sain myös ajokortin, joka helpottaa hirveästi tallimenoja. 


Jos joku ei vielä tiennyt, niin Nemo muutti pihattopaikalle yhteen uudehkoon ratsastuskouluun täällä päin. Nyt sillä on kolme pihattokaveria, joiden kanssa voi leikkiä vuorokauden ympäri. Tallinpitäjä on myös meidän valmentaja Nemon kanssa, joten nyt on aika optimi tilanne senkin puolesta.


Sitten vähän ikävämpiin uutisiin. Syksyllä kerroin, että perhesyistä jouduin perumaan vuonisten match show'n ja kansallisen poninäyttelyn. Taustalla oli isäni vakava sairaus, jonka myötä hän nukkui pois lokakuun alussa. Nyt jäätiin Nemon kanssa kaksin, mutta aiomme varmasti saavuttaa jokaisen tavoitteen, mikä ollaan matkan varrella asetettu. Isä voi sitten pilven reunalta katsoa ylpeänä meidän saavutuksia!


Olen myös itse käynyt valmennuksissa syksyn Peltolan Ratsutilalla. Satunnaisen valmennuksen olen myös ottanut Nallekallion tallilla (jossa Nemo nykyään majailee). Valmennukset ovat olleet todella antoisia, ja ollaan hiottu paljon erilaisia asioita. Ensi viikolla on vielä jäljellä yksi ryhmätunti ja yksityistunti, jonka jälkeen kortti on käytetty. Sen jälkeen pidän omista valmennuksista hieman taukoa kirjoitusten yms takia.


Ollaan kuitenkin Nemon kanssa ilmoittauduttu meidän tallin 9.1. alkavalle nuorten hevosten kurssille. Maanantai-iltaisin 45minuutin ajan harjoitellaan erilaisia nuorten hevosten juttuja. Selässäkin on tullut käytyä jo useamman kerran, ja Nemo olisikin tarkoitus sisäänratsastaa kevään aikana, jotta se saisi lomailla sitten kesän vain laitumella. Ostettiinkin ordo equester venus yksisiipinen koulusatula, joka on aivan unelma istua ja vaikuttaa!

Meillä on muuten myynnissä freeformin rungoton satula, johon tulee mukaan musta samanmerkkinen pad. Hintapyyntö satulalla on 370e, ja mahdollisuus myös postitukseen!

2 kommenttia: