torstai 2. kesäkuuta 2016

Uusi aloitus

Into kirjoittamiseen taas kasvoi, ja kun motivaatio tuli tarpeeksi korkeaksi, päätin aloittaa blogin uuden alun merkeissä. Kuten moni on facebookista tai muualta lukenut, Netta ei enää ole rikastuttamassa meidän duoa, vaan nyt ollaan Nemon kanssa kahdestaan. Netan lähtemiseen ei kuitenkaan liittynyt mitään ongelmaa, se oli oikein mukava poni. Blogissa en lähtöä käy sen tarkemmin spekuloimaan, mutta Netta pääsi takaisin vanhaan kotiinsa, jossa se saa viettää loppuelämänsä!




Sitten Nemon kuulumisiin! Se nautiskelee kesän lämmöstä ja ruohon vihreydestä aivan innoissaan. Kesän kiimat ja tallin suuri tammaprosentti on kuitenkin saanut pikkupojan pään sen verran sekaisin, että päädyimme ruunaamaan pojan. Nemolle onkin varattu Viikistä aika 14.6. laser-ruunaukseen. Laser-menetelmällä riskit ovat todella pienet ja kotihoito helppoa. Lähdemme ajamaan Helsinkiin jo maanantaina 13.6., ja yövymme paikallisessa hotellissa, kun Nemo yöpyy Viikissä. 



Lauantaina Nemo täyttää 2 vuotta, ja ajattelin sen kunniaksi tehdä erikoispostauksen meidän 15 kuukauden yhteiseltä taipaleelta, ja Nemon hienosta kasvusta ja kehittymisestä. Sitä on niin hieno ihailla kuvien kautta! En olisi vuosi sitten uskonut, kun talutin pienen alikehittyneen varsan traileriin, että nyt oltaisiin näin pitkällä kasvun kanssa. Mutta ihmeitä näköjään tapahtuu!



Ruunauksen jälkeen hoidetaan Nemoa parhaamme mukaan niin, että se pääsisi mahdollisesti jo kahden viikon jälkeen laitumelle. Kesällä aiotaan käsitellä Nemoa, ja se varmasti helpottuukin ruunaamisen myötä, vaikka ei se nytkään ole mahdoton ollut. Kesällä Nemo lähtee myös vähän pidemmälle töihin, kun ollaan ilmoittauduttu kahteen näyttelyyn. Heinäkuun lopulla lähdetään Lahteen vuonohevosten mestaruuksiin match show'n, ja elokuun alussa suunnataan trailerin nokka kohti Vermoa kansallisia poninäyttelyjä. Varsinkin nämä jälkimmäiset jännittävät ihan hirveästi jo nyt, mutta uskon ja toivon, että kaikki menee kuitenkin hyvin. Nemo käyttäytyy esimerkillisesti uusissa paikoissa, ja kohta ei tarvitse enää tammoista ottaa kierroksiakaan! 



Ajattelin ruunauksesta tehdä pidemmän postauksen, sillä monia varmasti kiinnostaa laser-ruunaus. Näistä kesän näyttelyistä ajattelin tehdä videopostaukset, kun molemmissa yövytään ja kuvattavaa materiaalia on varmasti paljon. 



Vaikka kesällä Nemolla on menoa, se saa myös levätä laitumella ja nautiskella kesästä. Meidän kesään kuuluu myös perinteisesti uittoa ja muuta mukavaa. Itsellä alkoikin jo kesäloma, ja jäin lomalle hyvillä mielin. Kesällä pitää tietysti lukea syksyn kirjoituksiin. Kevään kirjoitukset menivät oikein hienosti: terveystiedosta sain E:n, ja keskiarvokin nousi 9,2:n. Olen myös kaksi viikkoa kesätöissä, ja autokoulu edistyy hurjaa vauhtia, mutta uskon, että aikaa jää paljon talleiluun ja teille kirjoittamiseen. Laitan loppuun vielä videon, minkä tein muutama viikko sitten Nemosta. Pitäisikin joku päivä kuvata uusia pätkiä, se kun on videolla vielä niin pieni!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti